Gunarasfürdő egy 8 hektáros parkban található. Az üdülőterület mely város belterületéhez tartozik és annak szerves
része egy ermészetes, észak-déli irányú lejtés mentén terül el.  A település
 üdülőházai, társüdülői és intézményi üdülői félkörívesen ölelik körül a centrumban el helyezkedő, gyógyvízre telepített fedett fürdőt és strandot. 
A strandfürdő paraméterei: a strandfürdő 7, 1 hektár területen fekszik, ebből 1 hektár terület a tó, a zöldfelület
 nagysága 6 ha, a fennmaradó terület az épületek, medencék és szilárd burkolatú utak, járdák foglalják el.
A szabadtéri fürdőben összesen 7 medence, egy 50 m-es úszómedence, strandmednce, ülőgyógymedencék, gyermekpancsolók és óriáscsúszda találhatók.
A fürdő területén szép, telepített halastó került kialakításra. A tó szolgáltatásai között szerepel a szabadidős horgászat, a csónakázás és a vizibicikli. Akinek sportolni támad kedve, rendelkezésre áll 2 strandröplabdapálya, 1 strandfoci-pálya és 1 lábtenisz-pálya. A strand területén büfék, étkezők,   butikok valamint ABC állnak rendelkezésre.
A pihenést, üdülést sokféle kínálattal szolgáló strand látogatóinak száma túllépi az évi 140. 000 főt. A strandfürdő több korosztály számára nyújt kellemes kikapcsolódást, amelyet a különböző medencék, és a tó biztosít.
A vízforgató üzemeltetése során a strandmedence vizéből folyamatosan eltávolításra kerülnek a vizet szennyező anyagok, így a víz jó minőségű, mindig átlátszó lesz, így a fürdővendég élményét és a medence kihasználtságát fokozva, a fürdőt vonzóbbá teszi.
További információ: www.gunarasfurdo.hu


 Áraink